![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
|
|
#1 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Feb 2007
تشکر از دیگران: 0
تشکر از ایشان: 2 بار در 2 پست
|
نرم افزار فيلتر شكن قوی و پرسرعت Freegate 6.3 اين هم لينك اصلی كه آموزش برنامه اونجا هست |
|
|
|
|
|
#2 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Mar 2007
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
|
ممنون ولی این نرم افزار به فونت چینی هستش ...
البته برای من ... ...! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
|
آخرین نسخه فیلترشکن پرقدرت Freegate این بار بصورت کاملأ انگلیسی که نیاز به هیچگونه تنظیمی ندارد و برنامه همه ي تنظيمات را بصورت خودكار انجام ميدهد .
منبع : وبلاگ کرج پروکسی
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
عضو انجمن
|
نقل قول:
می خواستم بدونم خودتون امتحانش کردین و خوب بوده؟ ويرايش توسط بی نام : 2007-03-21 در ساعت 17:50 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
عضو انجمن
|
بله دوست عزیز
این برنامه 100% تست شده و شما در کارکرد این برنامه اصلآ شک نکن! به نظر من از فیلترشکن Ultrasurf هم قدرت بیشتری داره. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
|
سلام
دوستان چرا بعضی آنتی فیلتر ها با مرورگر فایر فاکس کار نمی کنه یا ISPمی شناسدش؟ آیا این یکی با فایرفاکس هم جواب می ده؟ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
عضو انجمن
|
تنظیمات Firefox و Internet Explorer یک مقدار با هم فرق میکنه ولی تقریبآ همه ی برنامه ها در مرورگر فایرفاکس هم بخوبی جواب میده به شرطی که تنظیماتش درست انجام بشه .
این برنامه هم بخوبی در مرورگر فایر فاکس جواب میده . برای استفاده از این نرم افزار در مرورگر فایرفاکس تنظیمات زیر رو در فایرفاکس انجام بده: Tools>Options>Connection Settings
سپس تیک Manual Proxy Configuration رو بزن و تو قسمت HTTP Proxy این آی پی رو وارد کن 127.0.0.1 وتو قسمت پورت هم 8567 رو وارد کن . تیک Use this proxy server for all protocols رو هم بزن و تمام پنجره ها را Ok کن. برای استفاده از نرم افزارهای فیلترشکن دیگه باید پورت مخصوص به همون نرم افزار رو تو قسمت تنظیمات وارد کنی . |
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jun 2007
تشکر از دیگران: 2
تشکر از ایشان: 13 بار در 8 پست
|
پیشگفتار:
نرم افزار CProxy بهترین نرم افزار برای عبور از فیلتر می باشد، این نرم افزار رایگان نیست وفقط می توانیم یک اکانت 3 روزه بگیریم، پس از آن باید نرم افزار را بخریم، متسفانه از داخل ایران امکان خرید وجود ندارد. هر ایمیل می تواند فقط 1 اکانت دریافت کند؛ پس از عضویت، یک ایمیل حاوی User ID و Pass برای شما ارسال می شود و همچنین توضیحاتی درباره نرم افزار و این که اکانت شما فقط برای 3 روز است را می توانید در ایمیل مشاهده نمایید. ما در اینجا سعی داریم تا برای افرادی که احتیاج به عبور از فیلتر دارند، اکانت بگیریم. قدم اوّل؛ دریافت نرم افزار: نرم افزار CProxy از سال 2007 تغییر کرد و دیگر نصخه CZ آن قابل اجرا نیست و حتما باید نسخه جدید آن یعنی EN را دریافت نمایید. خیلی ها شک داشتند که شاید CProxy از کارافتاده است! با تغییر کردن CZ به EN و از کار افتادن فایل های قبلی این شک به یقین پیوست! اما با دریافت نصخه کامل این نرم افزار در اینجا دیگر نگران نباشید. دانلود نرم افزار از روی خود هاست سایت CProxy (این لینک در ایران فیلتر است) دانلود از هاست متفرقه 1 (این لینک در ایران فیلتر نیست، ولی در صورت فیلتر بودن سریعا با ایمیل seyyed.amin@gmail.com تماس حاصل نمایید) دانلود از هاست متفرقه 2 (این لینک در ایران فیلتر نیست، ولی در صورت فیلتر بودن سریعا با ایمیل seyyed.amin@gmail.com تماس حاصل نمایید) دانلود از هاست متفرقه 3 (این لینک در ایران فیلتر نیست، ولی در صورت فیلتر بودن سریعا با ایمیل seyyed.amin@gmail.comتماس حاصل نمایید) دانلود از هاست متفرقه 4 (این لینک در ایران فیلتر نیست، ولی در صورت فیلتر بودن سریعا با ایمیل seyyed.amin@gmail.com تماس حاصل نمایید) دانلود از هاست متفرقه 5 (این لینک در ایران فیلتر نیست، ولی در صورت فیلتر بودن سریعا با ایمیل seyyed.amin@gmail.comتماس حاصل نمایید) قدم دوم؛ نصب نرم افزار: نصب نرم افزار هم خیلی ساده است، فقط بر روی دکمه Next کلیک کنید، نصخه ای که در این سایت برای دانلود آماده شده، نصخه کاملاً انگلیسی می باشد. پس از نصب، باید یک آیکون آبی رنگ در کنار ساعت خود ببنید. در صورت بروز مشکل در نصب با ایمیل seyyed.amin@gmail.comتماس حاصل نمیایید. قدم سوم؛ ایجاد حساب کاربری: برای ایجاد حساب کاربری (عضویت) باید به سایت CProxy.com مراجعه کنید، از آنجایی که این سایت در ایران فیلتر است و امکان عضویت با سایت های فیلترشکن (PHProxy یا CGIProxy) امکان پذیر نیست، شما باید ایمیلی که می خواهید در آن User ID و Pass ارسال شود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال نمایید، پس از دریافت ما سریعاً شما را عضو سایت Cproxy می کنیم و شما با استفاده از User ID و Pass تا 3روز مزه آزادی را خواهید چشید! توجه داشته باشید که هر ایمیل فقط می تواند 1 User ID و Pass دریافت نمیاید، از ارسال ایمیل های تکراری جدا خوداری کنید(در صورت ارسال یک ایمیل بیشتر از 3بار، آی پی تان بلاک می شود) از فرم زیر برای ارسال ایمیل خود استفاده کنید: به علت ایجاد برخی از مشکلات، از گزاشتن فرم ارسال ایمیل در این وبلاگ معذوریم جهت دریافت اکانت با ایمیل seyyed.amin@gmail.com تماس بگیرید قدم چهارم؛ فعال سازی حساب کاربری: در این مرحله، شما باید اکانت خود را فعال نماید، ابتدا به ایمیلی که اکانت CProxy برای شما ارسال شده است مراجعه کنید، باید ایمیلی به صورت زیر دریافت کرده باشید: User ID و Pass را کپی کرده و به برنامه Cproxy مراجعه کنید و آن را در شاخه Preferences و قسمت Account پیس (paste) کنید. (مانند تصویر زیر) توجه داشته باشید که باید کانکشن شما در قسمت Automatic setup تیک خوره باشد، اگر از ارتباط ADSL استفاده می کنید، باید LAN تیک خورده باشد و اگر از کارت استفاده می کنید باید نام کانکشن تیک خورده باشد. (مانند تصویر زیر) در صورتی که شما تمام مراحل بالا را با صحت و دقت انجام دادید ولی هنوز نمی توانید از فیلتر عبور کنید، باید تنظیمات پروکسی را اعمل کنید. اغلب احتیاج به تنظیم این قسمت نیست چون برنامه به طور خودکار این کار را انجام می دهد، تصویر پایین به شما کمک می کند که تنظیمات پروکسی را اعمال نمایید: حال شما می توانید به صورت آزادانه در اینترنت بچرخید! اما پس از گذشت 2روز گهگاه قبل از باز کردن صفحه ای، شما با پیام زیر مواجه می شوید: این پیام به شما می گوید که "اکانت شما تا تاریخ زیر اعتبار دارد و پس از آن باید مشترک سی پروکسی شوید". این تازه اول زد حال است! با فرا رسیدن روز موعود(تاریخی که در پیام اول نمایش داده میشود) شما با پیمام زیر مواجه می شوید و به هیچ صفحه ای دسترسی ندارید! خوب اینجا باید دوباره به این وبلاگ سر بزنید و یک اکانت با ایمیل دیگر دریافت کنید. توجه داشته باشید هر ایمیل فقط می تواند یک اکانت بگیرد. چند مشکل بر سر راه ایجاد اکانت دوباره وجود دارد: 1- نداشتن ایمیل 2-فیلتر بودن این وبلاگ 3-گم کردن یا فراموش کردن آدرس این وبلاگ. 4- و... خخوب برای مشکل اول شما می توانید یک ایمیل دیگر بسازید، بهتر است ایمیل هایتان را در سایت یاهو درست نکنید، این کار خشم یاهو را برمی انگیزد و احتمال بستن سایت یاهو بر روی ایرانیان زیاد می شود. پیشنهاد من استفاده از سایت های ارائه دهنده سرویس میل مجانی ناشناخته است. می توانید از سایت های پایین استفاده کنید: در صورتی که مشکلی داشتید با ایمیل seyyed.amin@gmail.com ارتباط برقرار کنید، توجه داشته باشید که من متاحد نیستم که حتما به شما کمک کنم، اگر دوشت داشتم کمک می کنم، اگر دوست نداشتم کمک نمیکنم.
در صورتی که بیشتر از یک بار ایمیل بفرستید، ایمیلتون رو به لیست اسپم اضافه می کنم. ويرايش توسط Admin1 : 2007-08-02 در ساعت 16:22 علت: ایمیل ها قدیمی بودن، ویرایش جدید ایمیل های جدید داره که تقریبا جوابگو هست |
|
|
|
|
|
#9 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از دیگران: 16
تشکر از ایشان: فقط یک تشکر
|
من شنيدم استفاده از اين برنامه براي ايراني ها رايگانه
و براي دريافت اكانت بايد يه ميل بزنيم |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
عضو انجمن
|
نقل قول:
![]() سایت سی پروکسی به صورت مجانی اکانت 3روزه میده که بعد از 3روز باید برید ریجستر کنید و پول بدید. ![]() من تا به حال نشنیدم که اگر میل بزنیم اکانت مجانی می دن. ![]() دوست من، خیلی ها از این برنامه به سختی استفاده می کنن؛ اگر حرف شما درست باشه دل خیلی ها رو شاد کردی. ![]() لطفا اطلاعات دقیقتر پیدا کن و همین جا 2باره مطرح کن. ![]() ممنون سید امین
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
عضو انجمن
|
ارسال اکانت هنوز ادامه دارد!
![]() بله هنوز ادامه دارد، کافی است یک ایمیل به seyyed.amin@gmail.com بفرستید، فردای همان روز یک ایمیل از طرف seyyed.amin@gmail.com حاوی قوانین استفاده و فعال بودن یا نبودن ایمیلتان، و یک ایمیل زا طرف سایت http://cproxy.com حاوی یوزر و پس 3 روزه ارسال می گردد. ![]() شاید جالب باشد که بدانید روزانه 30 ایمیل برای seyyed.amin@gmail.com ارسال می گردد! نکته مهم: هر ایمیل میتواند فقط 1 اکانت دریافت نماید. پس، از ارسال ایمیل هایی که قبلا اکانت دریافت کرده اند جداً خوداری نمایید ![]() دانلود کنید، اکانت بگیرید، مرا دعا کنید. سپس لذّت ببرید.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
عضو انجمن
|
سلام
من گفتم چنين چيزي را شنيدم اطلاعات بيشتري ندارم با اين حال اگر خبري به دستم رسيد شما را بي خبر نميگذارم |
|
|
|
|
|
#13 |
|
عضو انجمن
|
سلام من از بخش دانلود یه فیلتر شکن دانلود کردم کارش خیلی درسته ولی می خوام ازتون بپرسم چرا شبا کار نمیکنه اصلن میگه در دسترس نیست چیکار کنم درست شه لطفا راهنمایم کنید(فیلترشکنم cproxy یه)
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
عضو انجمن
|
اگر از برنامه به صورت رايگان استفاده ميكنيد احتمالا دليلش شلوغي سرور ها در اون ساعت هاي خاصه
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Aug 2007