![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#16 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از دیگران: 0
تشکر از ایشان: 4 بار در 4 پست
|
اولش كه من با اين سرعت دانلود كردم باورم نمي شد كه سرعت 64 اين مقدار باشد
و پيش خود مي گفتم كه اگر سرعت 64 اين است پس سرعت 512 چقدر است شايدم چون تازه اشتراك گرفته ام اينقدر سرعت دارد و شايد هم كه مسئول asp اشتباه كرده و به ما اشتراك 512 داده
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Sep 2007
تشکر از ایشان: 4 بار در 4 پست
|
اينم يك عكس ديگر از هنگام دانلود كردنم در صبح ساعت 7 امروز
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Sep 2006
محل سكونت: مهرشهر کرج
تشکر از ایشان: 5 بار در 4 پست
|
این سایتا که گفتی بیشترشون گول زنکی اند. سرعت واقعی رو نشون نمیدن. منم با مودم رفتم توش گفت سرعتم 75 هست!!!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Nov 2006
تشکر از دیگران: 16
تشکر از ایشان: فقط یک تشکر
|
اولا كه لطفا كلكل سرعت راه نندازيد
دوما اگر میبينيد سرعت بالاست دليلش اينه كه محدوديت حجمي داره در آخر هم بگم حتي سرعت 512 كيلو بيت در ثانيه هم سرعت بالايي حساب نميشه |
|
|
|
|
|
#20 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jun 2009
تشکر از دیگران: 23
تشکر از ایشان: 43 بار در 27 پست
|
دلیل اصلی همون کنترل و جاسوسی اطلاعات کاربران اینترنت هست اما یک دلیل دیگه هم هست که نمی خواهند سرعت نفوذ اینترنت در ایران زیاد باشه مثلا وقتی یک نفر که تازه می خواد با اینترنت کار کردن رو یاد بگیره شوق و ذوق زیادی داره و چیزای زیادی درباره اینترنت شنیده زمانی که سرعت افتضاح اینترنت رو تجربه می کنه و کلی از وقت و هزینش رو هدر رفته می بینه کم کم به روشهای دیگر ارتباطی رو میاره و از اینترنت زغالی صرف نظر میکنه !
|
|
|
#21 |
|
عضو انجمن
|
با سلام
دولت ایران اینترنت پر سرعت ارائه می ده وسرعت دانلودشم با دیال آپ هم 300مگ در ثانیه می شه دانلود کرد اما به دلیل اینکه کشورهای خارجی نظرش می زنن سرعت میشه 5کیلو برثانیه تازه ما باید خدا را شکر کنیم که فقط سرعت میاد پایین اگر نظرشون خیلی بالاتر بود فکر کنم اینترنت هم قطع می شد.
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|