![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#1 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Feb 2007
تشکر از دیگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
|
می خواستم بدونم نسخه بعدی کی میاد
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدير انجمن تاريخ عضويت: Sep 2006
تشکر از دیگران: 2
تشکر از ایشان: 44 بار در 25 پست
|
زمان دقیقی را نمیتوان برای انتشار نسخه دوم راهنمای جامع مقابله با فیلترینگ تعیین کرد. چون بستگی به عوامل زیادی دارد، مثل پسخوراند خوانندگان و همچنین فرصت همکاران برای تهیه مقالات جدید و به روز رسانی مقالات فعلی.
از زمان انتشار نگارش اول، چندین مقاله جدید تهیه شده و نیز تعدادی از مقالات موجود بروز رسانی شدهاند که شما میتوانید آنها را در بخش آموزشی سایت مطالعه کنید. چنانچه مایل به انتشار سریعتر نگارش دوم این راهنما هستید لطفاً با تکمیل و ارسال فرم نظرسنجی که به انتهای فایل راهنمای جامع ضمیمه شده ما را یاری کنید. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jun 2008
تشکر از دیگران: 5
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
|
واقعا خسته نباشید میگم بهتون.دست همه بچه های سایت دردنکنه.
(زنده بودن را به بیداری بگذرانیم چون سالها به اجبار خواهیم خفت) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jan 2009
تشکر از دیگران: 14
تشکر از ایشان: 28 بار در 25 پست
|
با عرض سلام خدمت شما
آلان حدود 3 سال است که از انتشار نسخه جامع فیلترینگ که نظیر آن را در سایت های فارسی زبان نمی توانم پیدا کرد می گذرد. متاسفانه در 6 ماه اخیر موج تازه فیلترینگ کشور را فراگرفته است می خواستم بدانم آیا فکر نمی کنید بهتر باشد که نسخه جدید آموزش را انتشار بدهید. البته این به معنای یک پیشنها د و تقضای دوستانه می باشد . اگر کمکی هم از دست بنده بر می آیید بفرمایید تا بتوانم در نشر هرچه سریعتر آن به شما و دستانتان یاری برسانم. از تلاش های بسیار زیاد شما متشکرم |
|
|
|
| کاربرانی که از Codex بخاطر این پست تشکر کردهاند: |
|
|
#5 |
|
|
با تشکر از شما دوست عزیز بخاطر علاقه مندیتان به ادامه انتشار جزوه.
همانطور که از تعداد پستهای این قسمت از انجمن می توانید حدس بزنید تعداد بازخوراندها (Feedbacks) کاربران در مورد قسمت آموزشی سایت و جزوه الکترونیک بسیار کم و دور از انتظار بود. این نشان میدهد که مطالب آموزشی سایت برای هموطنان یا زیاد مفید واقع نشده و یا اینکه اگر هم مفید بوده این عزیزان حتی حاضر نبوده اند زحمت اظهار نظر و ارسال فیدبک به ما را بدهند. به هر صورت پیش نویس نگارش دوم جزوه راهنمای جامع مقابله با فیلترینگ به همت همکاران در در اوایل سال 1388 آماده شده بود ولی به علت استقبال کم و نیز تعداد اندک فیدبکها منتشر نشد و تا زمانی هم که تعداد فیدبکها به رقم مشخصی نرسد نگارش جدیدی از جزوه منتشر نخواهد شد. دوستانی که مایل به ادامه انتشار جزوه و بروز رسانی مقالات آموزشی سایت هستند می توانند با ارائه فیدبکهای خود ما را در این راه یاری دهند. زیرا فیدبکها و اظهار نظرهای شما به ما کمک میکند تا بر اساس وضعیت جدید فیلترینگ در ایران و همچنین نیازهای شما مطالب و مقالات جدید را از طریق سایت نوفیلتر عرضه کنیم. شما می توانید برای ارسال فیدبکهای خود از فرم نظرسنجی انتهای جزوه راهنمای جامع بهره بگیرید و پس از تکمیل این فرم آن را برای ما ارسال کنید. همچنین از طریق همین قسمت از انجمن نوفیلتر می توانید نظرات و پیشنهادهای خود را به اطلاع ما برسانید و ما را در جریان نیازهای خود قرار دهید. |
|
|
|
| کاربرانی که از آرمان بخاطر این پست تشکر کردهاند: |
|
|
#6 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jan 2009
تشکر از دیگران: 14
تشکر از ایشان: 28 بار در 25 پست
|
با عرض سلام خدمت شما
می توانم به جد خدمت شما عرض کنم که حق با شماست. بیشتر کاربران اینترنت در ایران از نظر علم IT ضعیف هستند ، و زمانی که می خواهند از سد فیلترینگ بگذرند از دید علمی به این مضوع نگاه نمی کنند می توان به راحتی گفت که به دنبال راحترین و سریعترین راه برای فرار از فیلترینگ می گردند. یادم هست که در جزوه خودتان به این مضوع به صورت کامل اشاره کرده بودید و می گفته بوید که یکی از مشکلات فیلترینگ این است که کاربران اینترنت را طیف وسیعی از افراد تشکیل میدهند. از کودک 7 ساله گرفته یا پیرمرد 70 ساله و از یک فرد کم سواد تا یک استاد مجرب دانشگاه ، و همچنین افراد با جنسیت متلف و سطوح فکری متفاوت و همچنین سطوح مختلف نیازهایشان و توقعاتشان نصبت و اینترنت ، می دانید اشخاصی مثل شما و دوستانتان از همان سال های اول فیلترینگ در ایران با نگاهی فنی و علمی به این مضوع نگاه کردید و می کنید ، و این در سطوح پایینی کاربران اینترنت تاثیر می گذارد منظور بنده این است که بیشتر کاربران به دنبال نرم فزار ها یا سایتهای می گردند که به سرعت کارشان راه بیفتد نمونه قابل توجه آن را می توانید در قسمت های دیگر انجمن مشاهده نمایید. شما فرمویدید که این بخش مورد توجه و استقبال کمی قرار گرفته است. مثال میزنم یکی از راحت ترین راه های عبور از فیلترینگ استفاده از VPN است ، به راحتی می توانید مشاهده کنید که چند پست برای این منظور توسط کاربران انجمن گذاشته شده است. یا نرم فزارهای عبور از فیترینگ که فقط کافیست روی آن کیلیک کنند تا به راحتی از فیلترینگ عبور کنند . حالا یک نگاهی به قسمت آموزش بیندازید شما به راحتی می توانید مقایسه کنید که کدام قسمت بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. متاسفانه این مشکل ناشی از فرهنگ مطالعه هم می باشد خیلی ها به خودشان زحمت نمی دهند که جزوه یا مقاله ای که ممکن است اشخاص زیادی روی زحمت فراوان کشیده باشند را مطالعه کنند. این را بنده به شخصا عرض نمی کنم بلکه آمار مطالعه است که نشان می دهد سرانه مطالعه برای هر نفر در ایران 2 دقیقه در روز است. من به شخصه 4 بار جزوه را که بیشتر شباهت به کتاب دارد را مطالعه کرده ام و هنوز هم گاهی مواقع مطالع میکنم حتی از تمامی آن پرینت گرفته ام . اما مضوع فیلترینگ در این چند ماه اخیر شما خیلی بهتر از بنده اطلاع دارید که مسئولین چگونه در حال بر خورد با مضوع فیلترینگ هستند برای آن قانون تصویب می کنند، کلمات جدید به فرهنگنامه IT اضافه میکنند هر کاری میکنند که کاربران در هیچ کجا احساس امنیت نکنند و این را طوری تلقین میکنند که هر کجا که هستند انگار دو چشم تمامی کارهای آنها را زیر نظر دارد ، و به هیچ وجه نمی توانند از سد های که آنها می گذارند چه در دنیایی واقعی و چه در دنیایی مجازی بگذرند. چه باید کرد چه فرمودید که بازخوردهای که هر کسی پس از مطالعه جزوه به دست آورده است را به شما ارائه کنند تا بدین وسیله شما به توانید در مطالب جدید جزوه لحاظ بفرمایید و تا زمانی که آمار ارائه نظرات بالا نرود شما از ارائه نسخه جدید معذور هستید فکر می کنم با کمی تغییر می شود کاری کرد که دیگران را هم در این کار ترغیب کرد چگونه ؟ اگر اجازه بدهید نظر خودم را عرض می کنم. سر فصل های جزوه پیشین به این صورت می باشد: 1- مقدمه: که در آن به صورت کلی به شرح کوتاهی از فیلترینگ در ایران پرداخته بودید و همچنین اهداف و اعتقادات انجمن 2- فصل اول آشنایی با فیلترینگ : که در آن به صورت کلی مضوع فیلترینگ را شرح و توضیح دادید از علل و پیدایش فیترینگ در اینترنت شروع کردید، به مضوع فیلترینگ در کشورمان پرداختید و... 3- فصل دوم اصول مقابله با فیلترینگ : در این فصل سعی کردید که به روش های رایج و ماثر عبور از فیلترین بپردازید و می توان گفت که به اصول کلی که تا آن زمان مورد استفاده بود پرداختید 4- فصل سوم روشهای پیشرفته مقابله با فیلتر: در اینجا شما بیشتر روی صحبتتان به افرادی بود که بیشتر به بحث اینترنت آشنایی داشتند (منظور از نظر داشت فضا برای سایت و غیره در اینترنت) و هم چنین تا حدودی با برنامه نویسی . 5- فصل چهار پیشگیری از فیلترینگ : که به مضوع انتشار مطاب در اینترنت پرداختید به این صورت که روش های را پیشنهاد کردید که به وسیله آن می توان کاری کرد که مطالب در هنگام نشر هیچ گاه دچار فیلترینگ نشوند 6- در آخر هم زحمت کشیده بودید و ضمینه قرار داده بودید که و به نوعی در ادامه و تکیل کننده مطالب شما بود. خوب در پاسخی که لطف کرده بودید و برای بنده گذاشته بودید اشاره ای به پیش نویس نگارش دوم کرده بودید. همینجا از شما و دوستانتان بسیار سپاسگذارم. از شما خواهشی دارم و آن هم این است که سر فصل های نگارش جدید را در اینجا قرار بدهید که هر کسی با توجه به آنها و توانیهای خودش که شده است در کامل شدن و نشر هر چه زودتر آن شما را یاری نماید. راستش را بخواهید خود بنده تا آنجا که در توانم باشد حاضرم که به شما کمک کنم می دانید علاقه مندی اصلی بنده به این مضوع به خاطر گذشتن از سد فیلترینگ نیست چون هم اکنون که در حال نوشتن این مطالب برای شما هستم این کار را به راحتی انجام داده ام و میدانم که باز هم روش های پیدا می شود که بشود این کار را انجام داد. اما هدف اصلی و همانطور که خدمت شما عرض کردم علاقمندی بنده به این مضوع آشنایی هرچه بیشتر با روش های فیلترینگ از نظر فنی است یعنی واقعا در این فرآیند فیلترینگ چه اتفاقی می افتد، چگونه می شود کاربران را مورد ردیابی قرار دارد، آیا دیگر نمی توان اینترنت را حتی برای رد و بدل کردن ایمیل ها و نشر مطالب در آن محل ایمن و امنی نصبت به گذشته دانست و به آن اعتماد کرد؟ و سوالات خیلی زیادی از این دست دوست دارم و میدانم اشخاص دیگری هم علاقهمند هستند از دید علمی و تخصصی به آن نگاه کنند. امیدوارم هرچه زودتر پاسختان را بخوانم تا آن موقع منتظر می مانم باز هم از زحماتی که می کشید از شما و دوستانتان بسیار سپاسگذارم |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
دوست عزیز اگرچه من گفتم بنابر دلایل فوق الذکر نسخه جدید جزوه فعلا منتشر نمیشود ولی معنی آن نیست که سایت غیر فعال است. شما هر سوالی را که در ذهن دارید می توانید در بخش مربوط به خودش در انجمن نوفیلتر مطرح کنید و پاسخ بگیرید.
اما در مورد اینکه گفته بود سرفصلهای جزوه جدید را معرفی کنیم باید بگویم اکثر فصلهای جزوه فعلی بروز رسانی شده بود و چند مقاله جدید از جمله اسکریپت گلایپ, نرم افزارهای ضد فیلتر, وی پی ان و روشهای حفظ هویت در اینترنت به آن اضافه شده بود. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jul 2010
محل سكونت: گیر کرده بین خطوط
تشکر از دیگران: 1
تشکر از ایشان: 8 بار در 4 پست
|
من عضو تازه سایت هستم واز آشنایی با این سایت واقعن خوشبخت شدم.
تعجب میکنم در طول 12 سال وبگردی شما را تاکنون نیافته بودم که البته فروم آنتی فیلتر را یافتن باید سخت باشد! ![]() اما در ابتدا کاملن جزوه جامع آموزشی راخواندم ولذت بردم. اینکه دوستان جماعت وب نورد ایران را تنبل میدانند ناصحیح است چون مانند غالب مردم دنیا به دنبال رفع حوایج روزمره و انجام کارهای روتین در اینترنتند. تنها وقتی که برای شکستن بند وانحصارها میماند احیانن وارد کردن پروکسی در آپشن ها ویا آدرس سایتی فیلتر شکن در آدرس بار است. ![]() چیزی که باید گفت این است برعکس ((پی سی)) ,ما متخصصین و نخبگان قابل در ((نت و آی تی)) کم داریم (که یک مغزجنگی به از صد هزار!) , آنها هم که داریم کمتر منافع عموم را کمک حالند!و بیشتر کار درامدزای شخصی را می پسندند و بی پروا باید گفت حتا دشمنان اوپن سورس و نشر آزاد و وسیع اطلاعاتند×!(این نهضتهای 100% غربی در شرق هرگز پا نمی گرفت!!!!حتا کل داستان شبکه اینترنت مثال خوبی است.....) هر خرده دیتایی را چون صنعت کاران قدیمی که 10 سال شاگردی را شاگرد نگه میداشتند , احتکار کرده وهرگز به ذات رهایی جوی دانش احترام نمیگذاریم. اما در مورد جزوه بسیار جای آپ دارد و از خود مقاله های سایت بسیار عقب است. در آن بسیار کم به فیلتر شدن پورت مسنجرها, فیلترینگ برمبنای کلمات کلیدی جستجو شده , رهگیری آی پی ها , فیلترینگ عذاب آور معکوس و.... اشاره شده وقابل حدس است که این کتاب 3-4 سال پیش (دستکم) از مجموع مقالات گردآوری شده ,که نبودن این موضوعات کاملن طبیعی است .چون موضوعیت این مسایل با پیشرفت! وحشتناک و بیپروا 4 سال اخیر فیلترینگ بوجود آمد : پیشرفتی که درآن سایتهای معظمی چون گوگل ویاهو و... فیلتر شدند پیشرفتی که درآن 6 ماه سرویس مسنجرها از کار میافتاد پیشرفتی که درآن ترس به جان وبگرد ها افتاد که همه جا ودرهمه حال زیرنظرند پیشرفتی که درآن به کلیت سایت ها چون دفتری از بخش نشریات وزارت((ارشاد!)) نگاه شد و این میلیاردها صفحه وب که از فرط ازدیاد نیاز به ip6به جای 4 وunicode 64 دارند دستور شناسنامه دار شدن وتجمیع وانتقال سایت ایرانی به سرور ایرانی! گرفتند پیشرفتی که درآن مدیران سایت ها التماس می کردند که توروخدا حتا کلمه فیلتر ماشین را به صورت ف.....ی*****ل&&&&تر بنویسید . پیشرفتی که درآن کلمه سکس را حتا به عنوان تعیین کننده نوع جنسیت در هیچ جا و توسط هیچ دکتری حتا! نمیتوان سرچ کرد! پس ما تلاشتان را ارج نهاده . در گسترش خروجی اصلی این سایت(از نظر من البته) که گسترش دانش شبکه و ایجاد کتابی بینظیر در ایران وکم نظیر در دنیاست, سعی میکنیم در حد بضاعت وتوان کمک کنیم |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|