![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
ابزارهاي تاپيک | نحوه نمايش |
|
|
#31 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Mar 2008
محل سكونت: iran_maraghe
تشکر از دیگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 پست
|
با سلام
از زحمات شما نهايت تشكر را دارم. به اميد برچيده شدن ظلم و جهل و جور از كشورمان و به اميد يك حكومت دمكراتيك و سكولار. پاينده باشيد. مهدي (از مراغه)
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Mar 2008
|
سایت خوب و جالبی هست فقط روی فیلتر ها بیشتر کار شود چون بعضی از آنها غیر قابل دسترس هستن.
|
|
|
|
|
|
#33 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Sep 2008
|
سلام. راستش رو بخواین همه چیز بستگی به استفاده کننده ها و تهیه کنندهها داره. هرکسی با هدف و منظور خواصی از فیلترشکنها استفاده میکنه و توی این وادی وارد میشه و مهم اینه که هدفی که دنبال میکنه در راستای کامیابی واقعی و استفاده صحیح از امکانات اینترنت باشه .ممکن بگید استفاده صحیح چیه؟ وباید بگم هر کسی خودش بهترین پردازشگر برای برنامه ریزی کارها، اهداف و امور جاری زندگی خودشه.... ببخشید اگه گنده تراز زبونم حرف زدم.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Dec 2008
|
سلام کارتون عالی است انشا الاه که موفق ود ر عین حال آنلاین باشید.
محمد |
|
|
|
|
|
#35 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Aug 2009
تشکر از دیگران: 16
تشکر از ایشان: 68 بار در 43 پست
|
درود بر شما، من امروز عضو شدم. سایت نوفیلتر به طرز اسفباری کند است. اگر این قضیه فقط مربوط به امروز نیست امیدوارم سرور رو عوض کنید. با این سرعت نوشتن توی فوروم صبر ایوب نیاز داره!
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
مدير انجمن تاريخ عضويت: Sep 2006
تشکر از دیگران: 2
تشکر از ایشان: 44 بار در 25 پست
|
دوست عزیز، سرور نوفیلتر مشکلی از نظر سرعت ندارد. حتی با کانکشنهای بالای 8mb/s بخوبی جواب میدهد. احتمالاً مشکل افت سرعت شما به خاطر فیلترینگ یا اختلالات مخابراتی در ایران هست.
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Aug 2009
تشکر از دیگران: 16
تشکر از ایشان: 68 بار در 43 پست
|
آرمان عزیز من از اروپا وصل می شم و سرعت کانکشن ام هم کم نیست. اما پاسخ فوروم به طرز محسوسی کنده، دست کم در مقایسه با تمام سایت های دیگه که می بینم و در ایران هاست نمی شوند.
|
|
|
#38 |
|
مدير انجمن تاريخ عضويت: Sep 2006
تشکر از ایشان: 44 بار در 25 پست
|
دوست عزیز سایت نوفیلتر بر روی سرورهای شرکت کانادایی Netfirms هاست می شود که یکی از بزرگترین و معتبرترین شرکتها ارائه دهنده خدمات هاستینگ هست. من خودم شخصا از روی سایت نوفیلتر با سرعت 2 مگابایت در ثانیه می تونم دانلود کنم که فکر نمیکنم سرعت کمی باشد!
ممکن هست در بعضی ساعات روز به علت شلوغی سایت مقداری افت سرعت پیدا کنیم که این طبیعی هست. لطفا شما در ساعتهای مختلف روز تست بفرمائید ببنید آیا سرعت تغییر پیدا میکند یا خیر! سایر کاربران گرامی هم اگر در این زمینه مشکلی دارند لطفا در همین تاپیک اعلام کنند تا بررسی شود. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
عضو انجمن
|
چی بگم گل کاشتین.
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
عضو انجمن
|
سایت بسیار عالی هست
من همیشه به پیسی میخورم یکی از نرم افزار ها مشکلمو حل میکنی فعلا هم که aol رو دست نداره |
|
|
|
|
|
#41 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Feb 2010
|
يك وقتي هر روز چند ساعت دنبال يك پروكسي مي گشتم. هيچ چيز نمي يافتم. گفتم جمهوري ترسوهاي مقدس ما را ضربه كرد. آن هم از نوع اساسيش. اما در راند آخر با ياري نوفيلتر پوزه ناجنابان را به خاك ماليديم.
اين را هم بگويم كه چاقوسازها نبايد نگران باشند كه خريدارشان به جاي پوست كندن ميوه با آن آدم بكشد. شما هم نبايد نگران سواستفاده از آموزشهاي مفيدتان باشيد. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Apr 2010
تشکر از دیگران: 1
تشکر از ایشان: 23 بار در 18 پست
|
منم به نوبه خودم ممنونم
فروش اکانت وی پی ان VPN با بهترین کیفیت و سرعت بالا - سرعت و حجم دانلود نامحدود (امکان تست قبل از خرید ) وب سایت : http://parsservice.co.cc پشتیبانی آنلاین در مسنجر : pars.services ایمیل خرید و پشتیبانی کاربران: pars.services@yahoo.com برای تست ابتدا کانکشن آماده برای اتصال به سرور وی پی ان رو با کلیک روی اینجا دانلود کنید یوزر نیم : parsservice پسورد : test سرور قدرتمند امریکا با پورت 1Gig اختصاصی |
|
|
|
|
|
#43 |
|
عضو انجمن
تاريخ عضويت: Jun 2007
تشکر از دیگران: 1
تشکر از ایشان: فقط یک تشکر
|
سلام.
واقعا فرومتون عالیه. بعد از 3 سال عضویت و 2 سالی که تو فروم لاگین نشده بودم هنوز ایمیل هاتون برام میاد. کارتون حرف نداره. ادامه بدید. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| ابزارهاي تاپيک | |
| نحوه نمايش | |
|
|