با سلام بر شما دوستان سبز
سال نو بر شما مبارک. امید است سال سبزی داشته باشید.
همان طور که می دانید و فکر می کنم نیازی به بحث نباشد سایت YouTube از بزرگترین سایت ها در ضمینه آپلود فیلم و فضایی باز برای آزادی بیان است.
در این تاپیک قصد دارم نحوه دانلود رایگان از سایت YouTube (و دیگر سایت های بارگیری فیلم) را به شما عزیزان معرفی کنم. البته باید توجه کنید که راه های زیادی برای این کار ارائه شده و من فقط گزیده ای را درج می کنم.
ابتدا برای این کار باید یک فیلتر شکن مناسب داشته باشید که فکر می کنم در تاپیک های قبلی حق مطلب ادا شد.
-در FireFox شما می توانید با نصب افزونه Video DownloadHelper 4.7.2 به راحتی ویدئو ها را دانلود کنید. این افزونه را از اینجا دریافت کنید.
-راه دیگر افزونه Youtube Loader است که یک اسکریپت Greasemonkey است که به فایرفاکس اضافه می شود و می توانید از YouTube با فرمت های مختلف دانلود کنید.
افزونهی Greasemonkey و Youtube Loader را دریافت کنید و آموزش نصب در اینجا به انگلیسی هست.
منبع
-در Opera با استفاده از افزونه های Flash Video Downloader 3.2 یا Video Manager Opera 1.5 می توانید فایل های تصویری را دانلود کنید. البته با Opera تا به حال کار نکرده ام.
-فقط کافیس به اول آدرس ویدیو مورد نظر کلمهی Kiss را اضافه کنید. این کار شما را به سایت KissYoutubeهدایت میکند که ویدیو ها را با فرمت flv به شما میدهد تا دانلود کنید.
یعنی:
تبدیل شود به:
http://Kissyoutube.com/watch?v=y9oIZpFFyIY
منبع
-سایت های زیادی مانند VideoDownloader.ch یا TubeLeecher یا Youtube Catcher یا این سایت در این ضمینه فعالند. البته هنگام شلوغی سرور از سرویس دهی عاجزند. منتها روش آنها بسیار ساده است؛ بدین صورت که فقط لینک می دهید و فایل را دانلود می کنید. در این روش توصیه می شود حتما نرم افزار K-Lite Codec Pack را دانلود کنید؛ چون مطمئنا با FLV ها مشکل پیدا می کنید!
منبع
-نرم افزار YouTube Downloader v2.5 هم به راحتی می تواند این وظیفه را گردن نهد!
دانلود فایل
لینک کمکی
دانلود از سایت منبع
پسورد فايل زيپ : www.asandownload.com
کمی بی ربط است ولی چون یکی از میرور ها RapidShare است بر آن شدم تا نحوه دانلود بی دردسر از RapidShare را هم متذکر شوم.
سایت فارسی RapidBaz و سایت MalBui در این ضمینه زبانزدند.
منبع
فکر می کنم همین کافی باشد.
سبز باشید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)